Over ons

 

HoutOfTheBOKS is opgericht in 2014, nadat we ons in eerste instantie bezig hebben gehouden met het maken van steigerhouten kerstbomen in 2013. Vandaar uit ontstonden allerlei ideeŽn en plannen en al gauw was HoutOfTheBoks een feit. De eigenaar is Remco Boks die al een aantal jaren aan de weg "timmert" met zijn eigen bedrijf Remco Boks Timmerwerken. 


Bij HoutOfTheBOKS bent u aan het juiste adres voor allerhande steigerhout meubelen. Bij ons zit u goed voor de complete inrichting van uw huis en tuin. Of u nu op zoek bent naar een steigerhouten sidetable, steigerhouten tafel, of een steigerhouten loungebank voor in uw tuin, met onze ervaring en uw eigen ideeŽn komen wij aan al uw wensen tegemoet! Bovendien is HoutOfTheBOKS dť specialist in maatwerk, wij kunnen al onze steigerhouten meubelen op maat leveren! Zo zorgen wij ervoor dat wij precies kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Service staat bij ons hoog in het vaandel!


Bij ons kunt u een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen en te versturen. Vul hierop het steigerhouten meubel of opdracht in en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte toe gestuurd. Voor meubels op maat komen wij uiteraard ter plaatse de mogelijkheden met u bespreken.


Ook zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 - 19:00 uur op +31(0)6 - 25350010 of +1(0)6 - 44545061.
 

 

 

Hout of the Boks Over ons Hout of the Boks Over ons Hout of the Boks Over ons